Volg ons op
Facebook icon
Twitter icon

Blog > Evoliris wordt meertalig! Weldra opleidingen in het Nederlands en het Engels!

Binnenkort kan u IT-opleidingen in het Nederlands en het Engels volgen bij Evoliris. We bevinden ons in een meertalige regio, en bovendien is de IT-sector hoofdzakelijk Engelstalig: Evoliris ziet het dus als een plicht om te voldoen aan de behoeften van het volledige Brusselse publiek door hen de mogelijkheid te bieden opleidingen te volgen in het Frans, Nederlands en Engels.

Tot nu toe boden wij enkel op vraag van geïnteresseerde bedrijven opleidingen in het Nederlands en/of Engels aan. Vanaf 2019 willen wij u echter een volledig driekleurig opleidingsaanbod voorleggen; in het Frans, Nederlands en Engels.

Vanaf het einde van het eerste semester van 2018 zal het al mogelijk zijn om bepaalde opleidingen in het Engels of het Nederlands te volgen: schrijf u snel in voor onze module “BPMN: laying out your business processes”, die in het Engels gegeven wordt op 15 en 16 mei 2018. Deze module helpt u om de doelstellingen van het Business Process Management te begrijpen.

Zijn er andere opleidingen uit onze catalogus 2018 die u interesseren? En zou u die graag in het Nederlands en/of het Engels volgen? Geef het ons door via ons Evoliris-contactformulier. Wij zullen er rekening mee houden bij het opstellen van ons drietalig opleidingsaanbod dat in 2018 “in avant-première” gaat.